CROATIA CAMPIG TOUR CHALLENGE 4X4

Vožnja koju organiziramo je za vlasnike terenaca koji se koriste u svakodnevnom životu (minimum uvjeta pripreme terenca ipak postoji ) te je obavezno da su registrirani i tehnički ispravni.

Sljedeća važna činjenica je da se sve noći spava u vlastitom šatoru te svaki učesnik mora imati kompletnu kamping opremu za boravak u prirodi te pripremu hrane.

(imamo mogućnost spavati u hotelima ali želimo grupu što manje izlagati riziku zbog COVID-19 a što više vremena biti u prirodi jer to daje draž putovanju i pridonosi sigurnosti grupe)

Koncept ovih putovanja je vođenje manje grupe ljudi (do 7 terenaca ) koji svoje slobodno vrijeme žele provesti u prirodi,upoznati nove krajeve, običaje,kulturu i gastronomiju na manje konvencionalan način bez gužve,žurbe i stresa.

Naše putovanje počinje u Slavoniji (središnja Hrvatska) vodi nas preko središnje Hrvatske do mora i srednjeg Jadrana.

Putem prolazimo kroz nekoliko parkova prirode (Lonjsko polje,Velebit,Vransko jezero) nacionalnih parkova (Plitvička jezera i Krka) te mnogih interesantnih destinacija.

Krajevi kojim prolazimo vidimo kontraste od uređenih sela.obrađenih polja do zapuštenih i razrušenih mjesta na kojima se još vide posljedice domovinskog rata.

ZA KOGA JE OVO PUTOVANJE?

Vlasnici terenaca koji žele svoj aktivni odmor provesti u prirodi uz sigurnu vožnju primjerenu sebi i pripremi svojih terenaca te na svome putu uživati u prirodi,gastronomiji,panorami i okruženju bez žurbe i stresa.

ŠTO NAM TREBA?

Pouzdan tehnički ispravan terenac,kompletna kamp oprema za boravak u prirodi uz mogućnost pripreme hrane,dobra volja za ovakav izazov i stres koji ste negdje ostavili.

KONCEPT PUTOVANJA

Putovanje traje 12 dana sa 13 noćenja u vlastitom šatoru
(prema želji grupe možemo organizirati prvi i posljednji dan hotele )

Okupljanje je nedjelja završetak subota u jutarnjim satima.

U sredini putovanja imamo dan odmora (uz prijašnji dogovor sa grupom)

BITNO

Svaki event je drugačiji i prilagođen afinitetima grupe,terminu,vremenskim prilikama i svim ostalim faktorima koji su bitni za kvalitetnu organizaciju.

FOTOGRAFIJE SA PROŠLIH VOŽNJI

Translate »