O nama

Na neki način ovo je logičan nastavak djelovanja kluba „AVANTURA 4×4” kao odgovor na novo nastalu situaciju oko potražnje naših evenata.

Da bi sve to mogli pratiti i zadovoljiti želje i potrebe naših klijenata registrirali smo agenciju za organizaciju aktivnosti u prirodi. Sve to obuhvaća veliki spektar aktivnosti ali mi ćemo i dalje biti posvećeni onome što radimo najbolje a to je organizacija evenata koji su vezani na vlasnike terenaca ali smo „otvoreni” i za druge mogućnosti. Pored programa koje nudimo napravili smo za 2020 godinu camping tour koji se pokazao kao pravi pogodak.

Ostajemo vjerni dosadašnjem konceptu rada sa malim grupama (5-8 terenaca) tako da ponuđene programe možemo prilagođavati prema mogućnosti i želji grupe. Svakim novim eventom sve više učimo i „rastemo” sa našim klijentima koji to prepoznaju i sve češće nam se vraćaju.

Cilj koji smo si postavili je biti sve kvalitetniji i bolji ! Ne zadovoljavamo se sa postignutim nego idemo dalje a vi imate priliku sjesti u svoj terenac i krenuti sa nama u zajedničku,nezaboravnu avanturu.

Prava svrha vašeg putovanja nije mjesto na karti, već novi pogled na život.

(Henry Miller)
Warrior 4x4Adventure

This is an event where we expect true off road lovers, where drivers and co-drivers are ready for
teamwork involving a whole group that only with such an approach can they master the tasks that
await them along the way.

Translate »