O nama

Na neki način ovo je logičan nastavak djelovanja kluba „AVANTURA 4×4” kao odgovor na novo nastalu situaciju oko potražnje naših evenata.

Da bi sve to mogli pratiti i zadovoljiti želje i potrebe naših klijenata registrirali smo agenciju za organizaciju aktivnosti u prirodi. Sve to obuhvaća veliki spektar aktivnosti ali mi ćemo i dalje biti posvećeni onome što radimo najbolje a to je organizacija evenata koji su vezani na vlasnike terenaca ali smo „otvoreni” i za druge mogućnosti. Pored programa koje nudimo napravili smo za 2020 godinu camping tour koji se pokazao kao pravi pogodak.

Ostajemo vjerni dosadašnjem konceptu rada sa malim grupama (5-8 terenaca) tako da ponuđene programe možemo prilagođavati prema mogućnosti i želji grupe. Svakim novim eventom sve više učimo i „rastemo” sa našim klijentima koji to prepoznaju i sve češće nam se vraćaju.

Cilj koji smo si postavili je biti sve kvalitetniji i bolji ! Ne zadovoljavamo se sa postignutim nego idemo dalje a vi imate priliku sjesti u svoj terenac i krenuti sa nama u zajedničku,nezaboravnu avanturu.

Prava svrha vašeg putovanja nije mjesto na karti, već novi pogled na život.

(Henry Miller)
Translate »